Aller au contenu
Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

BRM 400 – Pajotse 400

vendredi 9 juillet 2021 @ 22:00

8€

Parcours

De Pajotse 400 is helemaal terug en hoe! Starten doen we vanuit de Parel van het Pajottenland: Gooik. Volkscafé De Cam ontvangt ons met veel plezier, voor en na de start kan je er proeven van echte Pajotse streekgerechten en -biertjes. Ooit al gehoord van “Een balleke me mostoeëd” of “Drâ paansjn mei trot, zjelâ of wérme kriêken”? Smakelijk alvast!

We rijden 2 lussen van 200 km. De eerste lus brengt je zelfs naar onze hoofdstad, ‘s nachts passeer je er paar mooie monumenten (Grote Markt! Justitiepaleis! Atomium! …). We verlaten de hoofdstad via de plantentuin van Meise en rijden dan verder door richting Brabantse Kouters. De Congoberg ontbreekt uiteraard niet in de eerste lus, op het einde fiets je langs de langste kant helemaal naar boven. Na 200 km kan je koffie tanken in De Cam.

Lus 2 starten we (terug) met de Congoberg (langs de kasseien!). We rijden verder richting taalgrens, doorkruisen Pays des Collines en rijden vervolgens richting het kasteel van Beloeil naar Zinnik en Ronquieres (het ‘hellend’ vlak dus).  Nadien volgen nog een paar mooie kronkels in de Zennevallei en het Pajottenland. Arriveren doen we terug in de Cam. Je hebt dan 400 mooie kilometers met bijna 3.000 hoogtemeters in de benen. Nagenieten doen we in De Cam met Pajotse bieren en gerechten.

 

Inschrijving

Alleen met voorinschrijving.

INSCHRIJVEN

Parking

 

Extra’s

 

Route & wegbeschrijving

GPXDownload
Lus 1
Lus 2
Volledig
Wegbeschrijving

 

 

 

 

 

Détails

Date :
vendredi 9 juillet 2021
Heure :
22:00
Prix :
8€
Catégories d’évènement:
,
Site :
https://www.pajotse400.be

Organisateur

Wouter De Ruyck
Téléphone :
0499 42 01 35
E-mail :
wouter@deruyck.eu
Voir le site Organisateur

Lieu

Volkscafé De Cam, Gooik
Dorpsstraat 67/A
Gooik, 1755 België
+ Google Map