Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BRM 1000 – Borders Of Belgium

donderdag 3 september @ 14:00

Parcours

De start is in Wachtbeke, zo’n 20 km van Gent. Er wordt gereden in westelijke richting en later Zuidwest tot in de meest westelijke gemeente van België: De Panne, waar een controle is.
Van daar gaan we Zuidoost langs de Franse grens. We passeren Ieper, gekend van WW I, waar we weer door de gekende en ontroerende Menenpoort rijden. Ieper is ondertussen een gekende plaats geworden voor deze BRM, omdat het een ideale bevoorradingsplaats is voor we de nacht in rijden.
Tegen het ochtendgloren wordt Cerfontaine bereikt, waar ook wat winkels zijn om de voorraad terug aan te vullen. We rijden verder Zuidoost door de Ardennen, tot de meest zuidelijke stad van België: Virton. Daar zal natuurlijk ook een controle zijn. Verder rijden we richting Bastogne, gekend van WW II en het wielermonument Luik-Bastenenaken-Luik, terwijl de hellingen elkaar onophoudelijk opvolgen.
Er zal een bemande controle zijn rond 555 km. Deelnemers kunnen opteren (enkel via voorinschrijving) om een zacht bed te boeken, net als een hete douche, een warme maaltijd, een ontbijt en een bag drop. Later meer over deze opties.
De route gaat verder Noordoost tot het Oosten van België: Büllingen, waarna we een noordelijke koers aanhouden. We volgen de Duitse grens en de hellingen blijven ons vergezellen tot de grens met Nederland. Daar vatten we de laatste klimmetjes aan tot Visé, waar we de hellingen achter ons later.
We blijven noordwaarts rijden langs de Nederlands grens en komen rond km 835 aan de tweede bemande controlepost. Er zijn dezelfde opties als in de eerste bemande controlepost. .
Na deze controle volgt de route een westelijke richting tot we… jawel… de meest noordelijke gemeente van België bereiken: Meersel-Dreef. Daarna is er nog de passage in Antwerpen voor de laatste 45 km tot de aankomst.

Inschrijving

Al de info op https://bordersofbelgium.weebly.com/

Parking

Al de info op https://bordersofbelgium.weebly.com/

Extra’s

Al de info op https://bordersofbelgium.weebly.com/

Route & wegbeschrijving

De route is nog niet beschikbaar.

Gegevens

Datum:
donderdag 3 september
Tijd:
14:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://bordersofbelgium.weebly.com/

Organisator

Rohnny Vanmarsenille
Telefoon:
-
E-mail:
-
Website:
https://bordersofbelgium.weebly.com/

Locatie

Domein Puyenbroeck
Puyenbrug 1/A
Wachtebeke, Oost-Vlaanderen 9185 België
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *