Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 300 km “Leuven – Roubaix – Leuven”

zondag 24 april @ 06:00

7€

! OPGELET !

Bij de Leuvense Randonneurs kiezen we er bewust voor om buiten de gebaande paden te gaan. Conreet wil dat zeggen dat we zoveel mogelijk gebruik maken van zogenaamde “B Roads”. In de Zuidelijke landshelft zijn dat wegen die wel eens van slechte kwaliteit kunnen zijn (route dégradée). Denk aan putten in de weg, kleine stukken onverhard, kasseien, … Wij zijn van de overtuiging dat deze wegen een meerwaarde zijn voor het parcours en de beleving. We gaan er van uit dat iedere randonneur zelf het gevaar kan inschatten en zijn of haar rijstijl aanpast. Wij verkennen elke rit met een fiets met een bandbreedte van minimaal 23mm.

Parcours

Van Leuven naar de Hel … oftewel naar de piste van Roubaix. Verwacht weinig tot geen kasseien maar wel prachtig glooiende wegen richting Roubaix. Op de terugweg kan je genieten van het prachtige Pajottenland.

Dit parcours werd bekroond met de “Kristof Allegaert seal of approval”.

Inschrijving

Voorinschrijving via Mybrevet.cc is aangewezen. Je dient dan geen administratie meer te doen aan de inschrijftafel en je controlekaart zal klaar liggen. Wie toch de dag zelf wil inschrijven vragen wij met aandrang om gepast geld te voorzien ( € 7 ) en het ingevulde inschrijvingsformulier mee te brengen.

 

INSCHRIJVEN

Start

Controlekaarten kunnen opgehaald worden vanaf 05:00 in Den Vetten Os. De koffie staat klaar. Er is een groepsstart voorzien om 06:00.

Parking

Info over parkeren kan je vinden op de website van Randonneurs Leuven.

Controles

In Roubaix kan het mogelijks op zondag moeilijk zijn iets open te vinden. We adviseren dan ook om in Doornik te bevoorraden.

Extra’s

Daar doen wij niet aan mee.

Route & wegbeschrijving (versie 19.04.2022)

GPXDownloaden
Compleet
Heen
Terug
Wegbeschrijving

 

Meeste recente versie steeds te vinden op randonneursleuven.cc

 

Gegevens

Datum:
zondag 24 april
Tijd:
06:00
Kosten:
7€
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://randonneursleuven.cc

Organisator

Randonneurs Leuven
Telefoon:
-
E-mail:
karel@randonneursleuven.cc
Bekijk de site van Organisator

Locatie

In Den Vetten Os
Kapucijnenvoer 183
Leuven, 3000 België
+ Google Maps