Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 300 km “Maaskantje tjonge”

zaterdag 13 mei 2023 - zondag 14 mei 2023

7€

DATUM

13-05-2023

START

6:00

PLAATS

GEEL

AFSTAND

300 KM

HM

700

TIJDSLIMIET

20u00

PARCOURS

Rit over rustige wegen , via Arendonk rijden we binnen bij onze noorderburen, via de luchthaven van Eindhoven,eerste Cp is in Schijndel bij een bakkerij , (steeds handig) vervolgens passeren we het kasteel van Heeswijk (enorm mooi) en gaan we een stuk langs de Maasrivier rijden tot het authentiek dorpje Heusden waar tevens de 2de Cp is (vrije keuze) maar ik zou de lokale pannekoekbakker proberen , vandaar rijden we weer via landelijke wegen naar Drunen , s’hertogenbosch,naar het super bekend dorp Maaskantje , via Vught en Heukelom belanden we op Cp 3 een rustig eetcafe , hierna passeren we op een grote boogscheut het safaripark Beekse Bergen, om via Esbeek terug in ons landje aan te komen via Ravels , de aankomst is vooraan in de cafe waar er tevens een brievenbus zal hangen voor de heel snelle mannen deponeer daar uw ingevulde brevetkaarten in en je hebt een mooie rit achter uw zitvlak, succes voor degene die komen fietsen je gaat er geen spijt van hebben

INSCHRIJVING

Voorinschrijving via mybrevet.cc is aangewezen. Je dient dan geen administratie meer te doen aan de inschrijftafel en je controlekaart zal klaar liggen. Wie toch de dag zelf wil inschrijven vragen wij met aandrang om gepast geld te voorzien (€ 7) en het ingevulde inschrijvingsformulier mee te brengen.

De medailles voor dit brevet zijn uitgeput en kunnen niet meer besteld worden. Gelieve daar rekening mee te houden bij inschrijving voor deze tocht op Mybrevet.

EXTRA INFO

De start bevindt zich in Café De Welkom (achteraan).

Toiletten bij de start. Parkeren kan je in de omliggende straten, aan de kerk zijn er tevens vrije plaatsen (350 meter).

STARTPLAATS

CONTROLES

Cp 1: Bakkerij van doorn in schijndel op 91 km
Cp 2: vrije controle in Heusden op 154 km
Cp 3: cafe Mie Peeters laag heukelomse weg op ongeveer 218.km
Cp 4: cafe de welkom op 300 km

ROUTE & WEGBESCHRIJVING

[sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/maaskantje-tjonge.gpx"]

Gegevens

Begin:
zaterdag 13 mei 2023
Einde:
zondag 14 mei 2023
Kosten:
7€
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.randonneurs.be

Locatie

Cafe de Welkom
Aardseweg 66
Geel ten Aard, 2440 België
+ Google Maps

Organisator

Harry Vanheuckelom
Telefoon
+32473220600
E-mail
harry.vanheuckelom@gmail.com
Bekijk de site van Organisator