Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 400 km “The Noble Ride”

zaterdag 28 mei @ 14:00

8€

Parcours

Een mooie gevarieerde route met behoorlijk wat hoogtemeters. Waar de aanloop nog zacht en aangenaam is, zal er na het oversteken van de Maas stevig geklommen moeten worden. Geniet, nu het nog licht is, van de mooie vergezichten.

In Habay zal een controle voorzien worden door Nicolas van Noble Cycles. Er zal daar voldoende mogelijkheid zijn om te bevoorraden (water / koffie / cola / bananen / koeken …). Ook technische assistentie is daar mogelijk.

Nadien duiken we de nacht in, zorg dat je voldoende proviand hebt om de nacht door te komen. Vanaf 09:00 staat de koffie klaar bij Mur in Huy. De laatste 70km valt echter niet te onderschatten, maar “De Blauwe” staat klaar als beloning.

Inschrijving

Voorinschrijving via Mybrevet.cc is aangewezen. Je dient dan geen administratie meer te doen aan de inschrijftafel en je controlekaart zal klaar liggen. Wie toch de dag zelf wil inschrijven vragen wij met aandrang om gepast geld te voorzien ( € 8 ) en het ingevulde inschrijvingsformulier mee te brengen.

Inschrijvingsformulier

INSCHRIJVEN

Nachtrit

Met vertrek om 14u wil dat zeggen dat dit voor de meeste een nachtrit zal zijn (hele snelle fietsers kunnen evenwel ook een overnachting in Habay boeken). We beroepen ons op het BRM reglement, artikel 6, om een fiets (verlichting) & fluo hesje controle te doen. We vragen dan ook met aandrang dat elke randonneur zorgt dat hij voldoende verlichting heeft & een fluo hesje (dat ‘s nachts gedragen wordt).

Parking

Info over parkeren kan je vinden op de website van Randonneurs Leuven.

Extra’s

De controle in Habay zal er voldoende voorzien zijn om te bevoorraden. Afhankelijk van het aantal voorinschrijvers zal hier mogelijks ook warme soep of pasta te krijgen zijn.

Extra info

Extra info rond bevoorrading & meest recente info te vinden op onze website:

The Noble Ride

Route & wegbeschrijving (versie 09.05.2022)

GPXDownload
Volledig
Heen
Terug
Wegbeschrijving

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 28 mei
Tijd:
14:00
Kosten:
8€
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://randonneursleuven.cc

Organisator

Randonneurs Leuven
Telefoon:
-
E-mail:
karel@randonneursleuven.cc
Bekijk de site van Organisator

Locatie

In Den Vetten Os
Kapucijnenvoer 183
Leuven, 3000 België
+ Google Maps