Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 600 – LEUVEN – “3 x 3 = 5 landen tocht”

zaterdag 17 juni - zondag 18 juni

DATUM

17-06-2023

START

6:00

PLAATS

LEUVEN

AFSTAND

600 KM

HM

7216

TIJDSLIMIET

40u00

KOST

€ 9

ORGANISATOR

STARTPLAATS

In Den Vetten Os

Kapucijnenvoer 183
3000 Leuven

PARCOURS

Naar een origineel idee (en in het verleden georganiseerde rit) van Jan Geerts (Morkhoven – Herentals) nemen de Leuvense Randonneurs de draad weer op van deze zware rit: 5-landentocht.

We fietsen achtereenvolgens door België, Nederland, Duitsland, Luxemburg & Frankrijk via niet één (Vaals), niet twee (Ouren) maar drie (Rodange) drielandenpunten. Als kers op de taart gaan we ook eens kijken of het uitzicht op de Signal de Botrange niet beter is in juni.  Zoals altijd zoeken we de mooiste wegen uit en, niet van onze gewoonte, trakteren we jullie op het prachtige Luxemburgse asfalt!

Deze BRM wordt georganiseerd volgens het principe van “zelfredzaamheid”. Wij voorzien geen bagagetransport en elke deelnemer dient zelf in te staan voor het boeken van een overnachting.

Interessante opties om te overnachten:

INSCHRIJVING

Voorinschrijving via mybrevet.cc is aangewezen. Je dient dan geen administratie meer te doen aan de inschrijftafel en je controlekaart zal klaar liggen. Wie toch de dag zelf wil inschrijven vragen wij met aandrang om gepast geld te voorzien en het ingevulde inschrijvingsformulier mee te brengen.

EXTRA INFO

CONTROLES

Vanaf controle 4 (Arlon) zullen er ook controlevragen voorzien worden. Je kan zelf kiezen voor een vrije controle (stempel, ticket, …), controlevraag of een foto.

ROUTE & WEGBESCHRIJVING

Ter hoogte van km501.4 (Leignon) is de spoorwegovergang momenteel afgesloten. Die opent in principe op 9 juni opnieuw. Indien deze toch nog gesloten blijkt te zijn, kan je deze GPX gebruiken voor een korte omleiding.

De route is ook beschikbaar op Ride with GPS waar nuttige en interessante POI zijn aangegeven.

STARTPLAATS

Gegevens

Begin:
zaterdag 17 juni
Einde:
zondag 18 juni
Evenement Categorieën:
,