Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 600 km “De Draak van Gent”

zaterdag 25 juni @ 07:00

€9

Parcours

Gent – Geraardsbergen – Binche – Rocroi – Corbion – Ermitage Saint Walfroy (FR) – Bouillon – Givet – Maredsous – Villers la Ville – Halle – Aalst – Gent

Uitdagend & gevarieerd parcours met prachtige vergezichten! Er dienen zo’n 6000 hm’s overwonnen te worden, welke evenwichtig verspreid zitten over de volledige lengte van het parcours.

Inschrijving

Voorinschrijving via Mybrevet.cc is aangewezen. Je dient dan geen administratie meer te doen aan de inschrijftafel en je controlekaart zal klaar liggen. Wie toch de dag zelf wil inschrijven vragen wij met aandrang om gepast geld te voorzien ( € 9 ) en het ingevulde inschrijvingsformulier mee te brengen. Merk op dat overnachting kan bijgeboekt worden maar tijdig inschrijven aangewezen is! (zie Extra)

Inschrijvingsformulier

INSCHRIJVEN

Start

Controlekaarten kunnen opgehaald worden vanaf 06:30h. Start om 7u. Startlocatie: Dorpsstraat 6 (Markt), 9052 Zwijnaarde

Finish

Aankomst in café “Het Gouden Hoofd”, Dorpsstraat 6 (Markt), 9052 Zwijnaarde

Extra’s

Er kan overnacht worden in de hermitage Saint Walfroy, een idyllisch bezinningsoord met uitstekende accommodatie en gelegen bovenop een heuvel. De overnachting kost €40 welke inclusief ontbijt, beddengoed en handdoeken is. Merk op dat dit bovenop de inschrijving voor de rit zelf is (€9) welke bij voorkeur voldaan dient te worden via mybrevet.be.

Voor reservatie van de overnachting, gelieve een mail te sturen naar arlindovandamme@gmail.com met vermelding namen deelnemers. Nadien is de reservering pas geconfirmeerd zodra de betaling is uitgevoerd. Er geldt geen annuleringsmogelijkheid zodra de betaling voldaan is.

Merk op, er worden maximaal 30 plekken vrijgegeven. Gezien alternatieve accommodatie zeer beperkt is, wordt het aangeraden om tijdig in te schrijven!

 

Parking

Ruime gratis (langparkeer) parking aan de sporthal Hekers (500m van de start). Adres: Ter linden 29, 9052 Gent

 

Route- & wegbeschrijving

GPXDownloaden
Heen
Terug
Wegbeschrijving

 

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 25 juni
Tijd:
07:00
Kosten:
€9
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Arlindo Van Damme
Telefoon:
+32 473 982134
E-mail:
arlindovandamme@gmail.com

Locatie

Gent (Zwijnaarde)
Dorpsstraat 6 (Markt)
Zwijnaarde, Oost-Vlaanderen 9052 België
+ Google Maps