Aller au contenu
Chargement Évènements

« Tous les Évènements

BRM 300 – SLEIDINGE

samedi 22 juin - dimanche 23 juin

DATUM

22-06-2024

START

6:00

PLAATS

SLEIDINGE

AFSTAND

300 KM

HM

260m

TIJDSLIMIET

20u

KOST

€ 7

"Rondje Zeeland"

ORGANISATOR

STARTPLAATS

Ten huize Stijn Bernaerdt

Kerkstraat 59a
9940 Sleidinge

PARCOURS

Ontdek het pittoreske Meetjesland en de uitgestrekte Polders van Zeeland tijdens deze rit. We vertrekken langs rustige wegen en genieten van het groene landschap terwijl we koers zetten naar het Veer in Breskens. Daar wacht de eerste veerboot om 8:18 op ons. Geen zorgen als je te enthousiast trapt – even wachten kan geen kwaad!

Vervolgens fietsen we verder naar het Noorden, via Middelburg, om de imposante Oosterscheldekering te bereiken. Deze indrukwekkende dam brengt ons naar Schouwen-Duiveland, waar we onze zeilen hijsen in Brouwershaven en koers zetten naar de majestueuze Zeelandbrug.

Na de brug duiken we het Oosten in, waar in Yerseke de oesters al op ons liggen te wachten. Een welverdiende pauze om onze zoutreserves aan te vullen! Daarna maken we een tijdelijke terugkeer naar België via de prachtige Kalmthoutse heide.

Onze laatste stop? Kapellen! Een welkome afwisseling in het traject langs spoorwegen. En dan, via de De Kennedytunnel in Antwerpen, flirten we met de grens van Nederland tot we uiteindelijk in Sleidinge aankomen.

INSCHRIJVING

Voorinschrijving via mybrevet.cc is aangewezen. Je dient dan geen administratie meer te doen aan de inschrijftafel en je controlekaart zal klaar liggen. Wie toch de dag zelf wil inschrijven vragen wij met aandrang om gepast geld te voorzien en het ingevulde inschrijvingsformulier mee te brengen.

EXTRA INFO

CONTROLES

Controle 1: 47 km – ticket veerboot Breskens
Controle 2: 115 km – stempel Carrefour Brouwershaven
Controle 3: 164 km – vrije controle in Yerseke
Controle 4 – 218 km – stempel Café Volksvriend Kapellen

ROUTE & WEGBESCHRIJVING

11/05/24

WEGBESCHRIJVING

Details
BRM 300 - 2024-06-22 - Sleidinge

Détails

Début :
samedi 22 juin
Fin :
dimanche 23 juin
Catégories d’Évènement:
,