Ga naar de inhoud

Inschrijvingsprocedure BRM

 • door
 • nieuws

Randonneurs.be werkt samen met het MyBrevet.cc-platform voor het afhandelen van de voorinschrijvingen. De inschrijvingsprijs voor een BRM is ongewijzigd. Wel komt er voor de afhandeling 1 euro platformkost bij. Daartegenover staat een vlottere administratie aan de start.

Electronisch voorinschrijven voor een BRM doe je op de volgende manier (*):

 1. Klik in de kalenderrit van Randonneurs.be op de knop ‘inschrijven’ of ‘s’inscrire’. Inschrijven via de website is mogelijk vanaf een paar weken voordat de BRM plaatsheeft.
 2. Je wordt omgeleid naar MyBrevet.cc, waar je klikt op ‘deelnemen’.
 3. Ben je reeds geregistreerd en ingelogd op MyBrevet, dan kom je rechtstreeks terecht in het inschrijvingsformulier, je gegevens zijn mogelijk reeds deels vooraf ingevuld.
 4. Kom je de eerste keer op MyBrevet.cc, registreer je dan daar als gebruiker. Een ‘Strava connectie’ hoef je niet aan te maken.
 5. Maak de volgende keuzes:
  • Het startblok waarin je wil vertrekken, als er beschikbare plaatsen zijn.
  • Of je een medaille wenst (ja/nee)
 6. Vul je persoonlijke gegevens aan en bevestig.
 7. Betaal vervolgens via Visa/Mastercard of bancontact
 8. Na betaling krijgt je een email met bevestiging van deelname. Ontvang je om technische redenen geen email, dan kan je je inschrijving bekijken op de ritpagina van MyBrevet.cc (rode knop genaamd ‘bekijk je inschrijving’)
 9. Download de GPX en/of routesheet.
 10. Bij de start meld je je aan bij de organisator en maak je identiteit kenbaar (eventueel met Id-kaart of print van de ontvangen mail). LET OP: meld je slechts enkele minuten voor het start-uur van je startblok aan. De organisator zal je aanvinken op de startlijst en je krijgt een controlekaart. Vertrek dan zo snel mogelijk, individueel of in een beperkte groep.
 11. Tijdens de rit:
  • vaste controles (cafés, bakkers, …) worden tijdelijk afgeschaft en vervangen door vrije controles. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met controlevragen onderweg.
  • we aanvaarden tijdelijk alle bewijsmiddelen, ook de track van de gereden rit, via het platform MyBrevet.cc. Neem wel de tijd om je gegevens op de controlekaart in te vullen (Persoonsgegevens, tijdstip vertrek/passage controles/aankomst, totaal gereden tijd, en verwijs naar MyBrevet).
 12. Na de rit:
  • Je deponeert in alle gevallen je controlekaart in de afgesloten (post)bus die de organisator aan de finish heeft klaarstaan.

(*) Beschik je niet over de mogelijkheid om digitaal in te schrijven, neem dan contact op met één van de bestuursleden.