Ga naar de inhoud

Year Around Brevet en de huidige coronamaatregelen

Met de annulatie van onze officiële BRMs van de maand november, en de onzekerheid voor de volgende maanden, hebben we weer een noodreglement moeten opstellen voor het Year Around Brevet.

Voor Year Around Brevet 2020: dit YAB is aflopende, met reeds 4 maanden corona neutralisatie tijdens de eerste lockdown. Voor de maand November 2020 geldt weer een corona neutralisatie. Deze is van toepassing voor alle randonneurs die per eind oktober 2020 nog in de running zijn voor dit brevet.

Voor het Year Around Brevet 2021: dit brevet zou in principe starten in November 2020, maar kan elke volgende maand gestart worden. We voorzien geen corona neutralisatie bij de start van dit brevet. Rijdt u in November een PeRM (permanente rit van 200 km), dan kan die wel gebruikt worden als eerste brevet van YAB 2021. Het aantal PeRM brevetten dat je kan gebruiken voor het YAB is niet meer gelimiteerd.

Blijf vooral rijden deze wintermaanden. Onze Permanente tochten van 200km, maar ook onze Brevets Populaires van 100km zijn daarvoor uitermate geschikt.