Ga naar de inhoud

Nieuwsbericht 23.06.2021

Beste Randonneur,

Vanaf 27 juni wordt het samenscholingsverbod zowel overdag als ’s nachts opgeheven. Dat betekent dat we opnieuw BRM’s kunnen organiseren zoals vroeger.

Er zal dus niet meer gewerkt worden met startblokken. Alle BRM’s starten als vanouds op een vast startuur.  Ook de beperking van het aantal deelnemers wordt opgeheven (tenzij anders vermeld op de website). Wat we wel nog sterk aanbevelen (omdat het heel makkelijk is voor deelnemer en organisator) is de voorinschrijving maar ook die is niet langer verplicht. De coronavoorschriften blijven uiteraard nog gelden (mondmaskerplicht, voldoende afstand houden,…)

Deze regeling gaat in op 9 juli 2021 (de Pajotse 400).

De kalender wordt behouden (zoals al eerder werd meegedeeld). Voor ritten die de grens oversteken doen we bij iedere deelnemer beroep op de persoonlijke verantwoordelijkheid. Iedereen moet er voor zorgen op dat moment te voldoen aan de buitenlandse en Belgische coronavoorschriften. We zullen die in de mate van het mogelijke ook communiceren.

Omdat we dit jaar ook maar 1 brevet van 600 km op de kalender hebben en iedereen zoveel mogelijk de kans willen geven superrandonneur te worden bieden we deelnemers die niet vrij zijn op 21 en 22 augustus de mogelijkheid om de BRM te rijden tussen 14 en 28 augustus.  Hierover vindt u meer informatie op de kalenderpagina.

Tot gauw op één van onze tochten !

Randonneurs.be