Ga naar de inhoud

Tweede uitnodiging Randonneursfeest 2022

Beste randonneurs,

Zoals we reeds eerder hadden aangekondigd gaat het Randonneursfeest door op zaterdag 19 februari in Buurthuis ten Ede, gelegen in de Heusdensteenweg 6 te 9230 Wetteren.

Omwille van de aanhoudende coronapandemie wordt het evenwel geen klassiek Randonneursfeest. We gaan dit keer doen wat we graag doen en goed kunnen: fietsen!

We hebben een brevet populaire van 100 km op de agenda staan met start en aankomst in het buurthuis. Er kan vrij gestart worden tussen 9 en 12 uur en je kan in Wetteren opnieuw aankomen tot 17 u.

Wij bieden u een drankje aan bij het vertrek, een geheime controle met verrassing en bij aankomst broodjes, taart en een frisse pint of iets anders.

Uiteraard liggen ook de bestelde kledij, controlekaarten, medailles en bekers klaar.

Zie je dit programma zitten? Schrijf je dan zeker in voor 6 februari. De kostprijs bedraagt 15 €, te betalen op het rekeningnummer BE34 7332 1520 0590 van Randonneurs.be.

Wie al ingeschreven is hoeft niets meer te doen tenzij je die dag liever niet fietst: dan betalen we je uiteraard terug. Stuur ons dan gewoon een mailtje en dan regelen we dat.

Wie niet wil of kan meefietsen maar toch kleding heeft besteld (of controlekaarten van gereden ritten wil krijgen) wordt gevraagd in de mate van het mogelijke toch langs te komen om het pakketje op te halen of te laten meegeven met een deelnemer aan het feest.  Je kan dan het nieuwe seizoen aanvatten in piekfijne kledij en het bespaart ons dure portkosten of erger nog, dat opgestuurde pakketten verloren gaan. Je bent dan zeker welkom in Wetteren tussen 9 u en 17 u.

Beste groet,

Het bestuur van randonneurs.be