Ga naar de inhoud

Uitnodiging Randonneursfeest 2023

Beste randonneurs,


Hierbij nodigen wij u uit op het randonneursfeest op zaterdag 18 februari 2023 dat doorgaat in Buurthuis ten Ede, gelegen in de Heusdensteenweg 6 te 9230 Wetteren.

Omwille van de positieve respons na de vorige editie organiseren we het feest opnieuw volgens de formule van vorig jaar: eerst fietsen en dan gezellig napraten bij een hapje en een drankje.

We hebben eens te meer een fietstocht van 100 km op de agenda staan met vertrek en aankomst in het buurthuis. Er kan vrij gestart worden tussen 9 en 12 uur en je kan in Wetteren opnieuw aankomen tot 17 u.

Wij bieden u een drankje aan bij het vertrek, een geheime controle met versnapering en bij aankomst broodjes, taart en een frisse pint of iets anders.

Uiteraard kunnen ook controlekaarten, medailles superrandonneur, gouden en bronzen bekers, diploma’s YAB en erkenningen randonneur 5000/10 000 afgehaald worden.

En wie dat wenst kan ook informatie krijgen over de 20e editie van Parijs-Brest-Parijs die op 20 augustus 2023 van start gaat.

Zie je dit programma zitten? Schrijf je dan zeker in voor 3 februari. De kostprijs bedraagt 15 €, te betalen op het rekeningnummer BE34 7332 1520 0590 van Randonneurs.be.

Wie niet wil of kan meefietsen maar toch zijn of haar trofee of controlekaart wil krijgen wordt gevraagd in de mate van het mogelijke langs te komen. Zo besparen we dure portkosten en een hoop administratie.  Je bent dan zeker welkom in Wetteren tussen 9 u en 17 u.

Beste groet,

Het bestuur van randonneurs.be 


PS: We overwegen om op het einde van het seizoen of bij het begin van het volgende seizoen opnieuw een klassiek randonneursfeest te organiseren. Informatie volgt later.