Ga naar de inhoud

Parijs-Brest-Parijs komt er aan !

  • door
  • nieuws

Minder dan 3 weken scheiden ons van de start van wat wel eens de Olympische Spelen van de randonneurs wordt genoemd. Op 20 en 21 augustus nemen 6810 deelnemers de handschoen op en gaan ze de confrontatie aan met zichzelf en met de 1200 km tussen Parijs en Brest en terug. PBP is niet alleen de hoogmis van de fiets maar vooral een feest van de vriendschap. 71 nationaliteiten staan aan de start, waaronder ook 115 Belgen, 8 minder dan 4 jaar geleden. Iedereen die aan de start staat heeft daar hard voor gewerkt, brevetten gefietst in soms moeilijke omstandigheden maar heeft ongetwijfeld ook prachtige momenten beleefd. Velen onder jullie zullen voor het eerst proeven  van PBP, anderen keren voor de zoveelste keer terug, iemand zelfs voor de negende keer. Zonder uitzondering kijkt iedereen ongetwijfeld uit naar dit nieuwe avontuur.

We wensen iedereen een behouden rit met onvergetelijke indrukken, mooie ontmoetingen, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis spanning.

Net als de vorige edities voorzien we ook nu een foto-moment voor de Belgische randonneurs. We spreken hiervoor af op zaterdag 19 augustus om 18 u aan de ingang van de Bergerie Nationale in Rambouillet, op wandelafstand van de plaats waar de inschrijvingsformaliteiten en meer bepaald voor de Étang ( vijver ) de Montorgeuil (zie plan onder – GPS 48.646877, 1.800068)

Veel succes nog met de voorbereiding en een veilige en behouden rit !

Het bestuur van Randonneurs.be

Tags: